Skip to content
Upcoming

adidas AlphaEDGE 4D krijgt een update

17 mei 2019 15:22
adidas AlphaEDGE 4D krijgt een update

adidas blijft zijn revolutionaire Futurecraft 4D lijn maar uitbreiden. Dit keer krijgt de adidas AlphaEDGE 4D een geüpdatet design. De sneaker komt in 2 verschillende colorways.

In 2017 kondigde adidas de Futurecraft 4D aan. Ze wilden de productie van sportschoenen naar een hoger niveau tillen, waarbij de focus met name op technologische ontwikkelingen ligt. De Futurecraft is ontstaan uit een samenwerking tussen adidas en Carbon. Samen waren zij in staat om een zool te creëren met licht, warmte en zuurstof. De technologie heet ‘Digital Light Synthesis’.

adidas AlphaEDGE 4D Details

De sneaker komt in 2 verschillende colorways, namelijk een zwarte en een witte colorway. De sneaker beschikt over een nieuw geweven Primeknit upper. Het bovenwerk word extra versterkt door een geplooid patroon op de middenvoet. Ook extra verstevigingen komen in de vorm van TPU-platen die deel uitmaken van het vetersysteem. Op de tong staan de 3 kenmerkende adidas strepen in een zwarte kleur. Ook achterop de hak staat het adidas logo. De zool heeft een roostervormige structuur in combinatie met een rubberen Continental buitenzool.

Op vrijdag 31 mei zal de geüpdatet versie van de adidas AlphaEDGE 4D uitkomen via adidas.nl. Wij verwachten dat de sneaker zo’n €300,- zal gaan kosten. Vergeet tenslotte niet om onze releasekalender goed in de gaten te houden. Zo blijf jij up-to-date voor opkomende sneakerreleases.


adidas AlphaEDGE 4D
adidas AlphaEDGE 4D

adidas Alphaedge 4D 'Carbon'

EF3453 · Prijs vanaf €119,-

Naar alle aanbieders

adidas AlphaEDGE 4D
adidas AlphaEDGE 4D
Images by adidas

adidas Alphaedge 4D 'White'

EF3454 · Prijs vanaf €364,-

Naar alle aanbieders