Upcoming

A$AP Rocky laat een nieuwe colorway van de CPFM x Nike Air Force 1 zien

19 september 2019 14:27
A$AP Rocky laat een nieuwe colorway van de CPFM x Nike Air Force 1 zien

Eerder lieten A$AP Bari en Travis Scott al twee colorways zien van de Cactus Plant Flea Market x Nike Air Force 1. En nu introduceert A$AP Rocky ons aan een derde nieuwe colorway.

Rakim Mayers, beter bekend als A$AP Rocky, heeft niet alleen een grote invloed op de muziekindustrie. Hij heeft namelijk ook een grote invloed op de mode. Zo heeft hij onder andere liedjes als “Fashion Killa” en “RAF”, maar daar blijft het niet alleen bij want zo heeft hij onder andere ook een collectie uitgebracht samen met JW Anderson en hielp Alessandro Michele’ met zijn visie voor Gucci. A$AP Rocky is een echte trendzetter op het gebied van mode. En dat blijkt ook nu weer, want hij is als eerste gespot met een nieuwe colorway van de schoen die CPFM in samenwerking met Nike heeft ontworpen.

De details

De CPFM x Nike Air Force 1 die A$AP Rocky laat zien is een zwarte Air Force 1 Low. Op een van de schoenen staat ‘AIR’ en op de andere schoen staat ‘FLEA’. Deze woorden zijn geschreven in de Nike More Uptempo stijl en hebben een witte omlijning. Deze woorden vonden we ook terug op de eerste colorway die A$AP Bari ons liet zien. Op de colorway die Travis Scott ons liet zien stond wel weer wat anders.

Er is verder nog niks bekend over wanneer de schoenen zullen uitkomen en hoeveel deze gaan kosten. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten en scroll naar beneden voor de foto’s!


CPFM x Nike Air Force 1
CPFM x Nike Air Force 1
Images by @asaprocky

The Turnover