Skip to content
Upcoming

Aanstaande zaterdag 21 maart dropt de Size? X Vans Slip On ‘New Wave’

18 maart 2020 11:04
Aanstaande zaterdag 21 maart dropt de Size? X Vans Slip On ‘New Wave’

Update 19 maart 2020: Gezien de huidige omstandigheden rond om het Corona virus heeft Size? besloten deze release uit te stellen. Op dit moment is er geen nieuwe datum genoemd, houd de release pagina in de gaten voor update rondom deze release.


Size? bestaat dit jaar 20 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Hierom hebben zij begin februari bekend gemaakt dat er verschillende samenwerkingen aankomen om dit 20-jarig bestaan te vieren. Zo is er afgelopen weekend een samenwerking tussen Size? en Vans uitgebracht, namelijk de Size? X Vans Old Skool ‘English Invasion’ en is er al eerder een samenwerking tussen Size? en Nike verschenen.

Nu is er nog een nieuwe samenwerking bekend gemaakt tussen Size? en Vans. De sneaker komt sneller dan je denkt, aanstaande zaterdag zal deze al op de markt gebracht worden exclusief via Size?. Dit is het derde paar van de collectie en zal tevens ook de laatste zijn.

Size? X Vans Slip On ‘New Wave’ | Closer Look

De sneaker beschikt over de kleuren wit, blauw en ‘multi color’. Op de sneaker zitten verschillende patronen. Zo bevindt zich op de neus een patroon met bloemen en op de heel is een zachtroze paisley-patroon terug te vinden. Net zoals bij de Size? X Vans Old Skool ‘English Invasion’ staat ook op deze sneaker een datum op de midsole. Deze datum staat voor de baanbrekende derde studioalbums van een Amerikaanse band eind jaren ’70, die hielp met het leiden van een nieuwe beweging, namelijk punk. Het branding logo op het bovenwerk en op de heel is oranje gemaakt.

Deze nieuwste Size? X Vans Slip On ‘New Wave’ zal aanstaande zaterdag 21 maart verkrijgbaar zijn op Size?. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €70,-. Vergeet je wekker niet te zetten, want om 09:00 zal dit paar online komen. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

Kun je niet langer wachten totdat er nieuwe sneakers uitkomen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender, hier staan alle sneakers die binnenkort releasen. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.

Size? X Vans Slip On 'New Wave'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by Size?