Skip to content
Upcoming

A Bathing Ape x Fila collaboration

20 maart 2018 15:20
A Bathing Ape x Fila collaboration

Er komt een speciale sneaker-samenwerking aan. Het lijkt er namelijk op dat het merk AAPE van A Bathing Ape en Fila samen een paar sneakers zullen uitbrengen. Deze keer heeft het populaire streetwear-merk samengewerkt met FILA op het klassieke Original Tennis-silhouet.

Deze collaboratieve versie van het model is gekleed in een bovenwerk van wit leer met details zoals BAPE’s kenmerkende Camouflage-print rond de hiel, “AAPE By A Bathing Ape” branding boven de tussenzool, AAPE-hielmerken, veters met het merk erop en tongen die komen met zowel Fila- als AAPE-logo’s. Een speciale AAPE x Fila-box zorgt voor een geheel.

A Bathing Ape

A Bathing Ape (of Bape) is een Japans kledingbedrijf opgericht door Nigo in 1993. Het bedrijf is gespecialiseerd in street-wear en de collecties worden verkocht door verschillende winkels in Japan, zoals: Bape, Bape Store, Foot Soldier en de Bape Exclusive Stores (gelegen in Aoyama, Tokio). Het bedrijf heeft ook een Bape Cuts-kapsalon, Bape-café en een muziekstudio genaamd Bape Sounds records. Er zijn ook winkels in Hongkong, Londen, New York, Taipei, Los Angeles en Singapore. Nigo startte ook verschillende vrouwenlijnen zoals Apee, en Bapy and couture.

Wanneer deze sneaker gereleased zal worden is nog niet bekend. Houd daarvoor de releasekalender in de gaten. Terwijl je daar op wacht kun je wel alvast genieten van de foto’s.