Skip to content
Upcoming

8 NBA Playoffs sneaker momenten

30 mei 2018 16:34
8 NBA Playoffs sneaker momenten

De eerste 3 ronden van de NBA Playoffs zijn voorbij en dat betekend naast een heleboel basketbal ook een heleboel sneakers. Van customs tot nooit eerder vertoonde sneakers. Hier zijn de 8 meest opvallende sneakers van de 2018 NBA Playoffs.

Nike Kyrie 4 “March Madness” Costum – Amir Johnson 

Nike Kyre 4 "March Madness" - "Street Fighter" Custom

In de eerste ronde van de NBA Playoffs zagen we Amir Johnson met een geweldige custom van de Nike Kyrie 4. Met de Philadelphia 76ers speelde Johnson tegen de Miami Heat en met deze ‘Street Fighter’ custom liet Johnson zien dat hij klaar was om de Miami Heat K.O. te slaan. De custom is gebaseerd op de video game ‘Street Fighter’ waar het slaan van een K.O. centraal staat. Het is de 76ers ook prima gelukt om Miami K.O. te slaan en wonnen de serie met 4-1.

Travis Scott x Air Jordan 4 “Cactus Jack” – P.J. Tucker 

Travis Scott x Air Jordan 4 "Cactus Jack"

Basketballer en sneakerhead P.J. Tucker speelde de wedstrijd tussen de Rockets en de Timberwolves op de Travis Scott x Air Jordan 4 “Cactus Jack”. Tucker verschijnt wel vaker in opvallende sneakers op het veld en deze Air Jordan 4 is hier geen uitzondering op. P.J. Tucker was echter niet de enige die de “Cactus Jack” droeg. Travis Scott zelf, die aanwezig was bij de wedstrijd, droeg ook zijn eigen Air Jordan 4’s. De Travis Scott x Air Jordan 4 “Cactus Jack” komt uit op 23 Juni. Houd de releasekalender in de gaten voor meer informatie.

Travis Scott x Air Jordan 4 "Cactus Jack"

Travis Scott x Air Jordan 4 “Cactus Jack” Purple – Travis Scott

Travis Scott x Air Jordan 4 "Cactus Jack" Purple

Als groot fan van de Houston Rockets is Travis Scott regelmatig aanwezig bij wedstrijden. Tijdens game 7 van de western conference had hij een nog nooit eerder vertoonde collorway van de Travis Scott x Air Jordan 4 “Cactus Jack” aan. Travis had namelijk een paarse uitvoerig aan van de Travis Scott x Air Jordan 4 “Cactus Jack”.

Nike Kobe AD Mid “Scary Terry” – Terry Rozier 

Nike Kobe AD Mid "Scary Terry"

Terry Rozier, beter bekend als Scary Terry, speelde de eerste wedstrijd van de Playoffs in deze custom van de Nike Kobe AD Mid. Het lukte aardig om zijn tegenstanders bang te maken en won de wedstrijd met 113-107 van de Milwaukee Bucks.

OFF WHITE x Converse – Russel Westbrook

OFF WHITE x Converse

Als we het hebben over opvallende verschijningen in de NBA, dan hebben we het vaak over Russel Westbrook. Hier is hij te zien met de OFF WHITE x Converse voor de wedstrijd met de Oklahoma City Thunder tegen de Utah Jazz.

adidas Ultraboost 4.0  – Drake

adidas Ultraboost 4.0

Tijdens de wedstrijd tussen de Toronto Raptors en de Washington Wizards zien we Drake met de adidas Ultraboost. In principe is dit niet heel speciaal, alleen bevestigd deze actie van Drake dat hij wellicht de overstap gaat maken van Air Jordan naar adidas.

OFF WHITE x Air Jordan 1 “UNC” – Chris Paul

OFF WHITE x Air Jordan 1 "UNC" Air Jordan 1 "Homage To Home"

Hier zien we Chris Paul, speler van de Houston Rockets, in aanloop naar de wedstrijd met de Golden State Warriors met een paar OFF WHITE x Air Jordan 1 “UNC”. Eerder zagen we Chris Paul ook al in ronde 2 met de Air Jordan 1 “Homage To Home”.

Air Jordan 5 “Oregon Ducks” – P.J. Tucker

Air Jordan 5 "Oregon Ducks"

P.J. Tucker staat bekend als de grootste sneakerhead van de NBA. Dit laat hij maar al te goed zien in game 2 tegen de Utah Jazz. De Air Jordan 5 “Oregon Ducks” staan bekend als een van de zeldzaamste schoenen in de wereld. Hij bezit dus niet alleen een paar van een van de moeilijkst vindbare sneaker, maar speelt er ook nog eens basketbal mee.

De speler van de Golden State Warriors en de Cleveland Cavaliers mogen zich gaan opmaken voor de Finals die donderdag 31 mei beginnen. Daar verwachten we natuurlijk weer een hoop opvallende en unieke sneakers!