Skip to content
Upcoming

De Air Jordan VI krijgt een make-over in Gatordade kleuren, de Air Jordan VI “Like Mike”

15 december 2017 17:02
De Air Jordan VI krijgt een make-over in Gatordade kleuren, de Air Jordan VI “Like Mike”

De nieuwste kleurencombinatie van de Air Jordan VI is een ode aan de ‘Like Mike’-reclame uit 1991 die een hele generatie aansprak. De kleurblokken in Gatorade-oranje en -groen zijn geïnspireerd op de ‘Carmine’ kleurencombinatie die MJ in het reclamespotje droeg. Bijzondere details maken het eerbetoon compleet: een op waterflesjes geïnspireerd vetersysteem, een graphic op de inlegzool en de geborduurde tekst ‘If I Could Be’ aan de binnenkant van de tong.

Sinds hij met het winnende punt North Carolina het kampioenschap bezorgde, is Michael Jordan niet meer weg te denken uit het basketbal. Hij verscheen in 1985 op het veld in de originele Air Jordan I, waarmee hij aan de haal ging met de regels en met de zelfverzekerdheid van zijn tegenstanders, en wereldwijd tot de verbeelding van zijn talloze fans sprak.

Als we kijken naar de sneaker zelf zien we direct de geavanceerde technieken die gebruikt zijn voor het model. Ook zijn er bij de Jordan VI veel geperforeerde gaatjes aangebracht om de sneaker te laten ademen zonder zijn stabiliteit van het model te verliezen. De colorway die gebruikt is, is een klassieke colorway waar je eigenlijk nooit de mist mee in kan gaan.

AIR JORDAN VI “LIKE MIKE”
Color: White/Gatorade red&Green
Stylecode: 384664-145
Prijs: €190,-
Releasedatum: 16-12-2017
Storelist: Klik hier >>