Skip to content
Upcoming

4 nieuwe colorways voor de Puma Basket Vintage

30 oktober 2020 21:30
4 nieuwe colorways voor de Puma Basket Vintage

We beginnen de maand november met een nieuwe Puma release. De Puma Basket Vintage krijgt op 1 november vier colorways. De sneaker is een echte Puma klassieker en verdient een mooi plekje op je schoenenrek.

Rudolf Dassler begon samen met zijn jongere broertje het sportmerk adidas. Na een tijdje hebben samengewerkt, verliet Rudolf de fabriek en begon hij zijn eigen merk: Puma. Puma is opgericht in 1948 en gevestigd in Duitsland. Ondertussen is het een sportmerk wat iedereen kent. Ook de sneakers spelen een belangrijke rol bij Puma en kent al meerdere samenwerkingen met onder andere Rihanna!

Puma Basket Vintage

De Puma Basket heeft een echte vintage look. Met deze sneaker kijken we terug naar de jaren ’60 en ’70. Het is een simpele sneaker met rustige colorways en een sportieve uitstraling. Het leer op het bovenwerk is gecombineerd met suéde meterialen. Goudfolie is gebruik op ‘PUMA’ aan de buitenkant van de sneaker. Hij dropt in een zwart/witte colorway, wit/zwart, wit/lila en wit/rood. Bekijk alle vier de colorways onder aan dit blog.

Alle vier de sneakers zijn te vinden in de Sneakerjagers releasekalender. Hier staan alle toekomstige sneaker releases. Volg ons ook op Instagram voor release reminders en extra sneaker content. Zo loop je nooit een sneaker release mis!

Puma Basket VTG 'Black'

374922-03 · Prijs vanaf €43,-

Naar alle aanbieders
Puma Basket 'Black'

Puma Basket VTG 'White'

374922-01 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders
Puma Basket Vintage 'WHITE'

Puma Basket VTG 'Lila'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Puma Basket 'LILA'

Puma Basket VTG 'Red'

374922-02 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
Puma rode variant