Skip to content
Upcoming

24 Kilates X Reebok CL Nylon ‘F.C.V.K’ II

13 december 2018 11:47
24 Kilates X Reebok CL Nylon ‘F.C.V.K’ II

In 2010 bracht Reebok samen met 24 Kilates het F.C.V.K pack uit. Nu ruim 8 jaar later komt een deel 2 van deze samenwerking.

De samenwerking is geïnspireerd door voetbal, en in het speciaal tafelvoetbal. De traditionele speltafel is gemaakt van roodachtig hout en heeft een groen speelveld. Deze kleuren worden dan ook gebruikt op de twee sneakers. De sneakers zijn gemaakt van suède, leer en nylon en hebben echt die old-school voetbal vibes. De basis van de sneakers zijn of in het groen of in rood. Als contrast is één overlay paneel van wit leer. Op de hiel staat links een 2 en op de rechter sneaker staat 4, van 24 Kilates.

In deze samenwerking zitten niet alleen twee sneakers maar ook een trainingspak. De collectie zal droppen op 15 december. Deze release zal zijn bij 24 Kilates, hopelijk komt er snel nog een grotere release!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

24 Kilates X Reebok CL Nylon ‘F.C.V.K’ II ‘Red’

Releasedatum: 15.12.2018
Prijs: TBA
Colorway: Red/White
Stylecode: TBA
Storelist: TBA

24 Kilates X Reebok CL Nylon ‘F.C.V.K’ II ‘Green’

Releasedatum: 15.12.2018
Prijs: TBA
Colorway: Green/White
Stylecode: TBA
Storelist: TBA

The Turnover