Skip to content
Newsfeed

2021 eindigt met de A Ma Maniere x Air Jordan 1 High OG

16 september 2021 15:00
2021 eindigt met de A Ma Maniere x Air Jordan 1 High OG

Eerder dit jaar verschenen de eerste beelden van de A Ma Maniere x Air Jordan 1 High OG. Echter was er toen nog geen releasedatum bekend. Gelukkig laten de twee merken ons niet langer wachten en wordt het aankomend paartje aan het eind van 2021 gereleased.

Naast de Air Jordan 1 hebben de twee merken samen ook de A Ma Maniere x Air Jordan 3 uitgebracht. Het design van het paar is geïnspireerd op de moeder van James Whitner, oprichter van het Franse fashion boetiek. Zo werd de sneaker uiteindelijk een eerbetoon aan alle vrouwen over de hele wereld. Met de release van de Jordan 3 brachten de twee ook een kledingcollectie uit in dezelfde colorway als de sneaker.

A Ma Maniere x Air Jordan 1 High OG | DO7097-100

Het bovenwerk van het model is gemaakt van suède en komt gekleed in een lichtgrijs en bordeaux rood jasje. Zo is de basis van het silhouet lichtgrijs en kleuren de veters, de Swoosh en de kraag bordeaux rood. Verder bevat de sneaker een off-white middenzool en een bordeaux rode buitenzool om zijn bovenwerk te kunnen matchen.

Wanneer je goed naar het paar kijkt, zijn er een aantal opvallende details te zien. Zo hebben de Swoosh en de kraag een reptielen printje. Op de kraag is een bordeaux rode wing logo van Jordan te vinden.

Aan de binnenkant van het losse paneel op de kraag staat “You have to expect things of yourself before you can do them” geschreven. Dit is een quote van Michael Jordan. Ten slotte is er onder de quote nog een handtekening van de basketballer te vinden. Bekijk de beelden van het model hieronder.

De A Ma Maniere x Air Jordan 1 High OG wordt op woensdag 1 december 2021 om 09:00 uur gereleased. Ben jij benieuwd welke andere sneakers binnenkort gereleased worden? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

A Ma Maniere x Air Jordan 1 High OG
A Ma Maniere x Air Jordan 1 High OG
A Ma Maniere x Air Jordan 1 High OG