Skip to content
Upcoming

Nike Outburst in twee nieuwe colorways!

27 maart 2018 14:59
Nike Outburst in twee nieuwe colorways!

Nike heeft onlangs het Outburst silhouet, dat oorspronkelijk debuteerde in 1993, terug gebracht in twee nieuwe colorways. De retro sneaker heeft een sportief uiterlijk dat doet denken aan old school sportkleding. Het model heeft een stevige chunky tussenzool en een clean bovenwerk, afgewerkt met suede en het kenmerkende Swoosh logo.

De sneaker uit 1993 is terug gekeerd in twee colorways: “Particle Beige” en een klassieke “Black” colorway. Het voormalige silhouet had roze of blauwe details maar was voor de rest compleet wit, met de witte klassieke gum zool die nu ook weer is gebruikt. Een aantal weken geleden werd het silhouet uit 1993 gere-released exclusief voor vrouwen, in een verbeterde vorm, bekijk ze hier!

De retro style zien we steeds meer terug komen in de modewereld. Old school trends en kledingstukken van “vroeger” maken een come back zowel op de catwalks als op straat. De Outburst sneaker is perfect voor dagelijks gebruik en is net zo stijlvol en opvallend als altijd. Draag ze onder een pantalon of een klassiek paar vintage jeans voor de ultieme look.

De sneakers zijn verkrijgbaar bij onder andere The Good Will Out en AFEW Store, waar de sneakers €89 kosten. Bekijk de twee colorways hieronder en take your pick!

Nike WMNS Outburst “Particle Beige”

Prijs: €89
Colorway: Particle Beige
Stylecode: AO1069-200
Shoplink: Klik hier >>


Nike WMNS Outburst “Black”

Prijs: €89
Colorway: Black
Stylecode: AO1069-001
Shoplink: Klik hier >>