Skip to content
Upcoming

Collab ASICS Gel-Lyte III X Kicks Labs ‘KL-SHINOBI’

22 maart 2018 14:47
Collab ASICS Gel-Lyte III X Kicks Labs ‘KL-SHINOBI’

Dat er veel goede collabs uit Japan komen is niks nieuws. Kijk maar naar de collabs van Atmos. Maar niet alleen Atmos is verantwoordlijk voor goede collabs. Ook de Japanse sneaker shop Kicks Lab is nu de samenwerking met ASICS aangegaan, voor de ASICS Gel-Lyte III X Kicks Labs ‘KL-SHINOBI’.

De missie van ASICS en Sports Lab tijdens deze samenwerking was het creëren van een sneaker die gedragen zou worden door een ninja. Welk model pas daar beter bij dan de gestroomlijnde ASICS Gel-Lyte III. De sneaker komt in een premium suède kwaliteit. De kleuren zijn gebaseerd, hoe kan het ook anders, op de kleuren die te vinden zijn op de outfit van een ninja. Zoals we kunnen verwachten bij een Japanse collab, is er veel aandacht voor details op de sneaker. Zowel op de insole als een deel van de transparante outsole staan er Japanse idiomen.

De release van de ASICS Gel-Lyte III X Kicks Lab is op 31 maart. Ben jij nou niet ninja genoeg voor deze release, check dan ook ons assortiment aan Gel-Lyte III.


ASICS Gel-Lyte III X Kicks Lab “KL-SHINOBI”

Releasedatum: 31 maart
Prijs: €130,-
Colorway: Black/Cool Grey
Stylecode: H8M4K-9002
Shoplink: Klik hier >>


Images: Kicks Lab