Skip to content
Upcoming

12 Days of Christmas // Day 6

26 december 2018 08:00
12 Days of Christmas // Day 6

Merry Christmas! Het is vandaag 26 december, oftewel tweede kerstdag. Wij willen jullie nog een hele fijne tweede kerstdag wensen! Onlangs hebben wij onze Sneakerjagers app gelanceerd! En dat is niet het enige… ook hebben wij een actie waar wij de 12 meest gezochte sneakers van 2018 uit onze zoekmachine in de app verloten!

Het is alweer day 6 van onze ”12 days of Christmas” actie. Vandaag zullen wij de enige echte *tromgeroffel* Yeezy Boost Beluga 2.0 verloten via onze app!

Day 6 //adidas Yeezy Boost Beluga 2.0

De adidas Yeezy Boost Beluga 2.0 is zonder enige twijfel de hype van afgelopen jaren geweest. De sneaker beschikt over een stretch bovenwerk en een doorzichtige boost zool met rubberen ribben.

Deze colorway heeft een grijze bovenwerk gecontrasteerd door subtiel oranje. Het zachte primeknit heeft een mix van grijs en zwart. De letters SPLY-350 komen in een oranje kleur. Aan de achterkant van de sneaker is een heel/pull-tab te vinden die ervoor zorgt dat de sneaker makkelijk aangetrokken kan worden.

Wil jij nou kans maken op een paartje adidas Yeezy Boost Beluga 2.0? Doe dan mee aan de ”12 Days of Christmas” actie.

Hoe werkt de actie nou precies?

Download eerst de Sneakerjagers app en schrijf je nu vóór 22:00 in op de Sneakerjagers app en maak kans om adidas Yeezy Boost Beluga 2.0 te winnen. Om 23.00 uur sturen we een ‘push notificatie’ met de winnaar. Elke dag om 00.00 uur kun je je weer opgeven voor een nieuwe kans/dag.

Om mee te doen aan de actie moet je eerst de Sneakersjagers app downloaden. Vanaf vrijdag 21 december 00.00 uur tot en met 1 januari 22.00 uur verloten wij elke dag een van meest gezochte sneakers van 2018 in onze zoekmachine. Elke dag een nieuwe sneaker, elke dag een winnaar!

[mnky_button left_element=”button-left-align” title=”DOE MEE!” link=”url:www.sneakerjagers.nl/nieuws/12-days-of-christmas/”]