Upcoming

12 Days of Christmas // Day 5

25 december 2018 08:00
12 Days of Christmas // Day 5

Ho ho ho! Merry Christmas! Het is vandaag 25 december, oftewel eerste kerstdag. Allereerst willen wij jullie een hele fijne kerst wensen! Wij hebben onlangs onze Sneakerjagers app gelanceerd! En dat is niet het enige… ook hebben wij een actie waar wij de 12 meest gezochte sneakers van 2018 uit onze zoekmachine in de app verloten!

Onze ”12 days of Christmas” actie is in volle gang en we zijn bij day 5 aangekomen! Vandaag, 25 december, verloten wij de Nike Air Max 95 ”Animal”

Day 5 // Nike Air Max 95 ”Animal”

Het populaire ”Animal” pack is ontworpen door de Japanse sneaker boutique atmos. In het pack zitten de modellen Air Max 1 & Air Max 95. De Nike Air Max 95 ”Animal” is een populaire sneaker die tot op de dag van vandaag voor een dikke resell prijs wordt verkocht.

De Nike Air Max 95 ”Animal” beschikt over allemaal verschillende prints en materialen die zijn geïnspireerd op vijf verschillende dieren. Kojima is naar een safaripark geweest om nog meer inspiratie op te doen voor het ”Animal Pack” en keek voornamelijk naar de meest indrukwekkende dieren zoals een tijger, giraf, paard, zebra en luipaard. Hij wilde dat het design de kracht uitstraalt van een tijger en een giraf maar ook de snelheid van een zebra, luipaard en paard beschikt. De groene veters maken het ontwerp af.

Hoe werkt de actie nou precies?

Download eerst de Sneakerjagers app en schrijf je nu vóór 22:00 in op de Sneakerjagers app en maak kans om de Nike Air Max 1 ”Animal” te winnen. Om 23.00 uur sturen we een ‘push notificatie’ met de winnaar. Elke dag om 00.00 uur kun je je weer opgeven voor een nieuwe kans/dag.

Wij geven jullie vandaag, 25 december 2018, dankzij onze ”12 Days of Christmas” actie een tweede kans om de Nike Air Max 95 ”Animal” te bemachtigen.

Om mee te doen aan de actie moet je eerst de Sneakersjagers app downloaden. Vanaf vrijdag 21 december 00.00 uur tot en met 1 januari 22.00 uur verloten wij elke dag een van meest gezochte sneakers van 2018 in onze zoekmachine. Elke dag een nieuwe sneaker, elke dag een winnaar!

[mnky_button left_element=”button-left-align” title=”DOE MEE!” link=”url:www.sneakerjagers.nl/nieuws/12-days-of-christmas/”]

The Turnover