Skip to content

Nike Air Max 1 City Pack 'Amsterdam'
CV1638-200
74% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Max 1 '86 OG 'Royal Blue' - Air Max Day '24Nike Air Max 1 '86 OG WMNS 'Royal Blue'Nike Air Max 1 '86 OG 'Museum Masterpiece'Nike Air Max 1 '87 - By YouNike Air Max 1 WMNS 'Pink Rise'Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Leopard'

Productdetails

StylecodeCV1638-200
MerkNike
ModelNike Air Max 1
ColorwayRed Bark/Khaki/Terra Blush/Dusty Peach/
KleurRood
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum19-03-2020
Beoordeling7.4 / 10 (3320 stemmen)
Gepubliceerd15 januari 2020 09:39
Bijgewerkt25 maart 2024 05:12
Een Europa exclusief, de Nike Air Max 1 'City Pack' bestaat uit twee sneakers geïnspireerd door twee van de meest populaire Europese hoofdsteden. De 'London' en 'Amsterdam' colorways hebben verleidelijke ontwerpen geïnspireerd op de architectuur en vibe van de geliefde steden. 

De Nike Air Max 1 City Pack 'Amsterdam' heeft een kleurenschema in bruin, grijs en oranje, geïnspireerd op de beroemde Nederlandse architectuur. Voor de feestelijke release is het gebruikelijke mesh bovenwerk vervangen door suède grijs leer, terwijl de mediale van de schoen is gemaakt met glad bruin getrommeld leer.  Het spatbord van de sneaker bestaat uit drie materialen in verschillende kleuren. De voorvoet is uitgevoerd in grijs glad leer, de middenvoet in bruin suède en de hiel in baksteen-oranje tint corduroy. De kraag, binnenvoering, veters en tong zijn uitgevoerd in lichtgrijs, passend bij de toebox en geven eenheid aan het ontwerp. Een zwarte Swoosh van glad premium leer vult het bovenwerk aan, terwijl op de oranje suède hiel het Nike logo staat, bovenop het geborduurde iconische grachtensysteem van Amsterdam. Als een ander symbool van Amsterdam is de sneaker voorzien van het 'XXX' symbool in rood op de laterale voorvoet dat, ondanks algemeen geloof, staat voor het aantal plagen dat de stad in de loop van haar geschiedenis heeft overleefd.

Om het ontwerp af te maken is de sneaker voorzien van een bruine tussenzool in combinatie met een lichtgrijze buitenzool en een rode Air Bubble.
Nike Air Max 1 City Pack 'Amsterdam' CV1638-200
1,6K
mrt.
19
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download