Skip to content
Newsfeed

Supreme x Tiffany & Co. collab dropping soon

November 12, 2021 10:00 AM
Supreme x Tiffany & Co. collab dropping soon

Supreme en Tiffany & Co. komen samen en brengen verschillende sierraden uit. De twee namen komen met verschillende kettingen en accessoires. Deze worden op 11 november 2021 gedropt.

Supreme x Tiffany & Co.

Na de collab van Supreme x Junya Wantabe's Comme des Garçons, werkt nu ook Tiffany & Co. samen met Supreme. Tiffany & Co. is een bekend sieradenmerk dat in 1837 werd opgericht. In 2021 kondigde het merk ook al een collab aan met kunstenaar Daniel Arsham en nu brengen ze met Supreme verschillende items uit.

De twee namen komen met een 'Return to Tiffany®' collectie. Deze collectie is geïnspireerd op de sieraden van Tiffany & Co. uit de jaren '60. Zo zien we een parelketting terugkomen in de nieuwe collectie. Ook komen de twee merken met een heart tag ketting, sterren ketting, hartjes oorbellen, een hartvormige sleutelhanger en een kleine pocket knife. Ook wordt er een box logo tee aan de collectie toegevoegd.

Op alle items is het logo van Supreme gegraveerd. De sieraden en accessoires komen in het zilver en de parels aan de parelketting kleuren parelmoer. Ook komt de naam van de collectie 'Return To Tiffany®' terug op alle items. Op het box logo shirt kleurt het Supreme logo blauw. Deze kleur haalt zijn inspiratie uit het logo van Tiffany & Co.

De collab dropt op 11 november 2021 in Amerika en op 13 november in Japan. Beide drops beginnen om 11:00 uur.