Nike Air Jordan 1 Low SE *Aquatone* onfeet
Nike Air Jordan 1 Low SE *Aquatone* onfeet
Nike Air Jordan 1 Low SE *Aquatone*
Nike Air Jordan 1 Low SE *Aquatone*
Nike Air Jordan 1 Low SE *Aquatone*

Nike Air Jordan 1 Low SE *Aquatone*
Pistachio Frost / Celestial Gold / Aquatone

Normale prijs
99 €
Normale prijs
99 €
Speciale prijs
129 €
Kies een waarde
30 dagen beste prijs*: 99,00 €
– 24 %
Kies een maat
Toon maat in EU US UK
38.5
39
40
40.5
41
42
42.5
43
44
44.5
45
45.5
46
47
47.5
48
48.5
49.5
De levertijd bedraagt 3 - 5 *
Gratis verzending vanaf 100 €
14 dagen bedenktijd
* De levertijd kan in drukke periodes afwijken.
american_express apple_pay google_pay maestro master paypal unionpay visa Klarna eps iDeal
Merk: Jordan
Artikelnummer: DX4334 300
Kleurstelling fabrikant: Pistachio Frost / Celestial Gold / Aquatone

De volgende release van de Nike Air Jordan 1 Low staat in de coulissen te wachten! De *Aquatone* komt in blauw glad leer. De lichtgrijze suède en canvas overlays en witte veters zorgen voor een stijlvol contrast. De paarse Swoosh en het gele logo borduurwerk maken het kleurenpalet compleet.

Bovenmateriaal: Leer
Materiaal overlay: Leer
Voering: Textiel
Zool: Rubber
Technologie: Air cushioning

Air Cushioning

Nike Air technologie bestaat uit samengeperste lucht in een robuuste maar flexibele kamer. Het biedt meer flexibiliteit en veerkracht zonder dat dit ten koste gaat van de ondersteuning. De Air-zoolelementen behouden hun vorm dankzij hun elasticiteit en verminderen de impact. De schoen blijft licht en omsluit de voet.

  • Gratis standaardverzending vanaf € 100 (NL & FR) /€ 70 € (GER & AT)
  • Gratis retourneren van bestellingen vanaf € 40 in GER
  • Retourtermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling
  • Houd er rekening mee dat we alleen ongedragen en oorspronkelijk verpakte artikelen kunnen terugnemen

Meer informatie vindt u hier

About Jordan

Het was 1984 toen een zekere Michael Jeffrey Jordan net klaar was met zijn basketbalcarrière aan de universiteit en werd ingelijfd in de NBA door de Chicago Bulls, die op dat moment niet erg sterk waren. Tegelijkertijd maakten verschillende outfitters het jonge talent het hof en na wat heen en weer gepraat kreeg Nike het contract, waarna zijn allereerste Nike Air Jordan signature schoen werd ontworpen samen met de toekomstige Rookie of the Year - de Nike Air Jordan 1. Toen deze in 1985 werd gelanceerd in de kleuren van de Chicago Bulls, had "His Airness" zich al gevestigd als een vaste kracht in het team, maar er volgde al snel een schandaal. De schoen brak de regel van uniformiteit in het uiterlijk van de respectieve NBA-teams, zodat Michael Jordan en Nike elk werden veroordeeld tot het betalen van een boete van 5000 dollar per wedstrijd, mocht hij nog een keer het veld betreden in de zogenaamde "Bred"-kleurstelling... natuurlijk deed hij dat herhaaldelijk. Het was deze houding, in combinatie met de unieke vaardigheden van deze uitzonderlijke speler, die de belangstelling van de media en het publiek tot ongekende hoogten dreef. Deze hype speelde Nike in de kaart, zodat ze er vanaf 1987 naar streefden om elk seizoen een compleet nieuw model op de markt te brengen. Op het laatst met de Air Jordan III, die werd ontworpen door Tinker Hatfield, volgden basketbalfans wereldwijd het baanbrekende nieuwe ontwerp waarmee Michael Jordan zijn Bulls naar steeds nieuwe successen zou leiden. 30 jaar later is de cultus rond het merk groter dan ooit. Naast retro releases van hoge kwaliteit ontwikkelt de grootmeester nu zijn eigen nieuwe modellen met zijn teamleden zoals Carmelo Anthony, Blake Griffin of, recentelijk, Russel Westbrook. Dus of je nu geïnteresseerd bent in een performance of een klassieke throwback stijl, Jordan Brand heeft de juiste schoen voor jou!