Skip to content
Upcoming

Happy Sneaker Days – Top 5 beste steals van vandaag

30 maart 2021 19:18
Happy Sneaker Days – Top 5 beste steals van vandaag

De komende tien dagen is het Happy Sneaker Days bij Sneakerjagers! Vanaf vandaag, 30 maart tot en met woensdag 7 april, gaan wij voor jou op zoek naar de beste steals & deals. Je favoriete sneakers shop je de komende dagen voor de laagste prijzen.

Je hoeft niet te verdwalen in het grote aanbod. We maken het namelijk allemaal lekker overzichtelijk. Bekijk HIER de beste steals & deals van vandaag en bekijk hieronder onze favoriete sneakers met korting!

adidas Super Court

Een sportieve sneaker, die ook onder je casual outfit kan! Deze Sneaker is super clean en heeft een stoere uitstraling. De combinatie van zwart leer met een witte zool maakt dit paartje extra makkelijk om te dragen. Je shopt de adidas Super Court nu, ipv €90, voor €40! Klik op de afbeelding op de sneaker te scoren.

Nike Air Max 1 WMNS

Deze populaire Nike Air Max 1 voor vrouwen shop je nu voor maar €95. De sneaker heeft een verrassing op het bovenwerk. Met het bijbehorende doekje, kan je namelijk de bovenste laag eraf halen, waardoor de sneaker een nieuwe colorway krijgt!

Happy Sneaker Days

Nike Air Force 1

Je hebt nooit genoeg Air Force 1’s hebben. Er bestaan zoveel verschillende colorway’s, wij willen ze allemaal! Gelukkig is deze te gekke colorway nu te scoren voor maar €85. Waar wacht je nog op?! Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen.

Happy Sneaker Days

Nike Air Max 90

Deze is voor de OG liefhebbers! De Nike Air Max 90 dropte vorige jaar heel wat retro paartjes. Ook deze ‘Eggplant’ colorway behoord hierbij. Had je de sneaker nog niet in huis? Dan is dit het moment! Je scoort de AM 90 nu namelijk voor maar €75.

Happy Sneaker Days

Reebok Club C

Reebok is weer helemaal terug… van nooit weggeweest! Het Club C silhouette is perfect voor het zomer weertje en is de perfect beater sneaker! Wij zijn dus blij dat we de Reebok in de sale hebben gevonden. Klik op de afbeelding om de sneaker te scoren.

Happy Sneaker Days

Zit hier niks voor jou tussen? Bekijk dan hier nog meer steals & deals van de Sneakerjagers Happy Sneaker Days!