Skip to content
Upcoming

De Nike WMNS Dunk Low SP ‘COLLEGE NAVY’ komt binnenkort uit

12 februari 2021 11:52
De Nike WMNS Dunk Low SP ‘COLLEGE NAVY’ komt binnenkort uit

Een nieuwe colorway van de Dunk Low wordt gereleased! Dit keer komt de sneaker speciaal voor vrouwen uit. De verwachte releasedatum is 25 februari 2021 en zal verkrijgbaar zijn via Nike. Wij hebben alle details van de Nike WMNS Dunk Low SP ‘COLLEGE NAVY’ voor je in deze blog gezet.

Nike WMNS Dunk Low SP 'COLLEGE NAVY'
Nike WMNS Dunk Low SP 'COLLEGE NAVY'

Nike Dunk

In de maand februari zijn er al een aantal Dunks uitgekomen. Denk bijvoorbeeld aan de WMNS Dunk Low ‘Orange Pearl’ die afgelopen week nog uitkwam voor vrouwen. De Dunk lijkt steeds populairder te worden sinds de grote comeback van het model in 2020. De meeste colorways zijn binnen no-time uitverkocht. Daarnaast worden de sneakers vervolgens voor vele malen hoger dan de retailprijs doorverkocht.

Dunk Low SP 'COLLEGE NAVY'
Dunk 'COLLEGE NAVY'

Nike WMNS Dunk Low SP ‘COLLEGE NAVY’

Van de zachtroze perzikkleur van de Dunk ‘Orange Pearl’ gaat de Dunk een stoerdere navy kleur krijgen. De ‘College Navy’ bestaat bijna helemaal uit leer, alleen de tong is van nylon gemaakt. Naast de donkere navy kleur die is gebruikt als basis, is er ook veel gebruik gemaakt van grijs. Deze ‘Wolf Grey’ kleur is als overlay gebruikt en de veters hebben een zilveren finish gekregen. Door de fifty-fifty verdeling van de blauwe en grijze kleur, krijgen ze een sterk contrast. Om de schoen nog spannender te maken, zijn er rode details gebruikt. Zo hebben het Nike logo op de tong en hak deze knallende kleur gekregen.

Dunk Low: andere colorways

Houd jij van Dunks, maar ben jij geen fan van het leren materiaal dat is gebruikt? Misschien is dan de Nike SB Dunk Low ‘Pink Pig’ of de Dunk Low in ‘Medium Curry’ iets voor jou. Deze sneakers zijn bijna volledig gemaakt van suède en hebben hierdoor een zachtere uitstraling.

Nike SB Dunk Low 'Pink Pig'

CV1655-600 · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low Premium 'Medium Curry'

DD1390-100 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

Houd jij wèl van de leren Nike WMNS Dunk Low SP ‘COLLEGE NAVY’ en ben jij van plan een paar aan te schaffen? Zorg dan dat je op 25 februari 2021 om 9:00 uur klaar staat om de sneakers te kopen via Nike. Ben jij benieuwd welke Dunks nog meer uitkomen in 2021? Houd dan de Sneakerjagers blog in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste sneakernieuws!