Skip to content
Upcoming

Where to buy: Nike Dunk Low ‘Medium Curry’

11 februari 2021 16:25
Where to buy: Nike Dunk Low ‘Medium Curry’

Februari is een top maand voor Nike Dunk liefhebbers. Er droppen deze maand enorm veel Dunk Low en Dunk High colorways, waaronder de ‘Medium Curry’ Nike Dunk Low. Maar waar kan je deze kopen? Lees hieronder verder.

Nike Dunk Low Premium 'Medium Curry'

DD1390-100 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low ‘Medium Curry’

De Nike Dunk Low ‘Medium Curry’ is het broertje van de Nike Dunk High ‘Dark Curry’, die vorige week op 6 februari uit kwam. Het bovenwerk van de sneaker is volledig gemaakt van suède. Een mooie fossil kleur wordt gebruikt op de basis terwijl de medium curry kleur de rest van de sneaker over neemt. Onder het bovenwerk zit een sail zool gecombineerd met een bruine midsole. Ben jij fan van deze kleurenstelling? Check dan ook de Stüssy x Nike Air Huarache LE ‘Desert Oake’ release.

Dunk Low 'Medium Curry'
Dunk Low 'Medium Curry'

How to Cop?

Zoals elke Nike Dunk release wordt dit weer een hele lastige om een win op te pakken. Retailers zoals Asphaltgold, Sneakersnstuff, 4Elementos en BSTN hebben op dit moment een raffle open staan, waarvoor jij je kan inschrijven. Naast deze raffles released de sneaker ook via de Nike SNKRS app, Patta en 43Einhalb op vrijdag 19 februari om 09:00 uur. Pak jij na de release alsnog een L, kan jij de sneaker altijd nog scoren via StockX!

Naast deze heerlijke release verwachten we op zaterdag 20 februari de Carpet Company x Nike SB Dunk High en aan het einde van de maand zien we de Supreme x Nike SB Dunk Low uitkomen. Ben jij hyped voor deze releases en welk paartje heeft jouw voorkeur?

Carpet Company X Nike SB Dunk High

CV1677-100 · Prijs vanaf €184,-

Naar alle aanbieders

Supreme X Nike SB Dunk Low 'Hyper Blue'

DH3228-100 · Prijs vanaf €403,-

Naar alle aanbieders

Check hieronder de afbeeldingen van de Nike SB Dunk Low ‘Medium Curry’ en download de Sneakerjagers app om altijd op de hoogte te zijn van de laatste sneaker releases, shock drops en nieuws.


Dunk Low 'Medium Curry'
Dunk Low 'Medium Curry'
Dunk Low 'Medium Curry'
Images by BSTN