Skip to content
Upcoming

Coming soon: Nike Air Max ‘Black Safari’ Pack

1 februari 2021 16:16
Coming soon: Nike Air Max ‘Black Safari’ Pack

De Nike Air Max 90 SE en Air Max Verona SE droppen binnenkort met een ‘Black Safari’ print. De sneakers zijn special ontworpen voor dames en hebben glimmende details. De Nikes uit dit pack hebben een classy, maar stoere look en kan makkelijk gestyled worden door het zwarte bovenwerk.

Het Nike Air Max ‘Black Safari’ pack bevat twee toffe paartjes. De Air Max 90, die vorig jaar zijn 30 jarige bestaan vierde met verschillende retro releases en de Air Max Verona. Beide sneakers hebben dit keer een colorway gekregen, die special voor dames is ontworpen. In dit pack vond Nike niet alleen de stijl erg belangrijk, ook comfort en een moderne touch speelde een grote rol. Al vakEr hebben we safari printjes voorbij zien komen. Dit keer is het een stuk subtieler gehouden en is het printje alleen te zien in de details.

Air Max 90 SE ‘Black Safari’

De Air Max 90 zoals we hem kennen, maar met nieuwe details. Het lederen bovenwerk is dit keer zwart gemaakt. De ‘Black Safari’ accenten vinden we op onderanderen de Swoosh. Een donker gekleurd printje, wat lijkt op de huid van een slang, is hier te zien met een glitter effect. De accenten in dierenprint voegen een vleugje natuur toe aan je look. Een beetje wild en de perfecte hoeveelheid gewaagdheid. De midsole heeft een witte kleur gekregen, net als de branding op de hiel. De branding op de tong heeft een bruine panter print gekregen op een suede stofje. Als laatste heeft de Air Max 90 een zwarte outsole van rubber.

Air Max 90 SE 'Black Safari'

Air Max Verona SE ‘Black Safari’

Een iets minder populair model, maar met deze colorway net zo te gek als de Air Max 90! Mesh, leer en suede komen samen op het zwarte bovenwerk. Ook hier zien we een dieren printje op de Swoosh met een glimmend effect. Het zelfde printje loopt hier ook langs de veters. De midsole is wit gemaakt. De Air Unit is dit keer zwart, samen met de outsole. Ook dit model een branding op de tong met panter print. Als laatste beschikt de Air Max Verona SE over reflective-details op de neus.

Air Max Verona SE 'Black Safari'

Een exacte release datum hebben we nog niet. Wel weten we, dat we de sneakers binnenkort kunnen verwachten! Beide paartjes zullen droppen via Nike in dames maten. Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten, zo mis je geen release’s! Volg @sneakerjagers_wmns op Instagram. Hier vind je leuke sneaker en styling content. Er is nu ook een te gekke Jordan giveaway bezig op het Instagram account!

Air Max 90 SE 'Black Safari'
Air Max 90 SE 'Black Safari'
Air Max Verona SE 'Black Safari'