Skip to content
Upcoming

Word verliefd op het Nike Valentine Pack

27 januari 2021 17:12
Word verliefd op het Nike Valentine Pack

Over iets meer dan twee weken is het dan eindelijk Valentijnsdag. Op deze dag kan jij jouw geliefde of jezelf even goed verwennen. En op welke manier kan je dit beter doen dan met een paartje sneakers. Op zaterdag 6 februari dropt Nike namelijk het Valentines Pack. In dit pack zit een Air Max 90 en een Air Force 1. Ben jij benieuwd naar dit pack, lees dan hieronder verder.

Elk jaar brengen merken Valentijnsdag gerelateerde sneakers uit. Zo bracht Nike vorig jaar ook colorways uit voor de Air Max 90 en Air Force 1. Deze colorways maakten gebruik van enorm veel Swooshes op het bovenwerk. De 2021 release wordt een stukje tammer dan die van vorig jaar, waarbij de sneakers iets meer het Valentijns gevoel zullen uitdragen. De beste Valentijns sneaker van vorig jaar was toch wel de Nike SB Dunk Low in samenwerking met Strangelove Skateboards. Deze sneaker was voor een groot deel gemaakt uit badstof en had verschillende tinten roze op zich gekregen. Deze sneaker is één van de opvallendste releases van 2020.

Nike Valentine Pack

Laten we eerst kijken naar de Nike Air Max 90. Wit leer is gebruik voor het grootste deel van het bovenwerk. Dit witte leer wordt daarna gecombineerd met roze suède op de mudguard en midfoot. Rode accenten zijn gebruikt op de Swoosh, tong, hiel en outsole. De tong tag beschikt over een leuk detail. Deze kan je namelijk openmaken en is er een hartje afgebeeld met de tekst “ME + AM90 = TRUE LOVE”. Onder het bovenwerk zit een witte midsole met roze rondom de Air Unit.

De Air Force 1 lijkt enorm veel op de Air Max 90. De basis is wederom gemaakt van wit leer wat wordt gecombineerd met roze suède. De ronde uitkepingen die altijd zijn geplaatst op de toebox en midfoot zijn dit keer veranderd in hartjes. Ook bij deze release zien we dat je de tong patch open kan maken. Rood is gebruikt voor de Swoosh en Nike logo op de hiel. Onder het bovenwerk is een witte midsole geplaatst in combinatie met een roze outsole.

Het Nike Valentine Pack komt uit op zaterdag 6 februari bij Nike. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker releases.


Nike Air Max 90 'Valentine's Day'

DD8029-100 · Prijs vanaf €87,-

Naar alle aanbieders
Nike Valentine Pack
Nike Valentine Pack
Nike Valentine Pack
Nike Valentine Pack

Nike Air Force 1 '07 QS 'Valentine's Day'

DD3384-600 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
Nike Valentine Pack
Nike Valentine Pack
Nike Valentine Pack
Nike Valentine Pack
Images by Nike