Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High x Dior heeft een releasedatum gekregen

30 mei 2020 12:10
De Air Jordan 1 High x Dior heeft een releasedatum gekregen

Het is eindelijk zover, de populaire Air Jordan 1 x Dior krijgt een releasedatum. In verband met het Coronavirus hadden Dior en Jordan Brand besloten de release van wellicht de meest poulaire sneaker van 2020 uit te stellen. Het bleef ‘vaag’ wanneer de sneaker nou wel uit zou komen maar het ziet er nu toch echt naar uit dat er een geschikte releasedatum is gekozen.

De gehele selectie van Dior x Jordan zullen uitkomen op 7 juli via een raffle. Het is nog niet helemaal duidelijk of de sneakers ook bij het eigen platform, SNEAKRS uit zal komen. We duiken nog even kort op de release in en zijn feutures:

Air Jordan 1 High x Dior

De samenwerking met de ontwerper van DIOR, Kim Jones en Jordan Brand had niet iedereen zo snel zien aankomen. Toch zijn we allemaal super tevreden met het resultaat, de sneakers hebben zoals verwacht een grote klasse. De basis is strak wit, bedekt met grijze laagjes. In het ‘wings’ logo die gevestigd is op de zijkant, staat ‘Air Dior’. Dit is handgeschreven gedaan op elk paar. De Swoosh is iets was gelijk opvalt, en dat is ook niet gek. Hij is namelijk vergroot en heeft de print van DIOR in een zwarte kleur gekregen. Dit vind je ook gelijk terug op de Tong, maar dit dan in een witte kleur. Hier nog boven op is het klein iconische labeltje geplaatst met ‘DIOR-AIR’. Dit is nog niet alles, de mid-sole heeft een witte kleur gekregen die voor een bepaalde rust zorgt. Ook hebben zij een ice out-sole toegepast. Je kan alles zeggen over deze sneaker, maar je kan niet zeggen dat hij saai is.

Bekijk ondertussen de Sneakerjagers Releasekalender voor updates en meer informatie over deze release.