Skip to content
Upcoming

Release reminder: De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ dropt aankomende donderdag 9 april

7 april 2020 21:17
Release reminder: De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ dropt aankomende donderdag 9 april

Het paasweekend staat voor de deur en om die reden komen er ook een aantal nieuwe colorways uit. Ook het Jordan Brand brengt met pasen een nieuwe colorway uit op de Air Jordan 1 Mid. De Air Jordan 1 Mid krijgt een kleurrijke make-over en wordt omgetoverd tot de ‘Lightbulb’.

De Air Jordan 1 begon als een basketbalschoen, maar is na zijn eerste lancering razendpopulair geworden als lifestyle sneaker. De sneaker is ontworpen door Peter Moore en werd voor het eerst uitgebracht in 1985. Deze kwam toen voor het eerst uit in een Chicago Bulls colorway. Tot de dag van vandaag zijn deze sneakers nog razendpopulair en zijn ze verkrijgbaar in ontzettend veel colorways.

Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ | CW1140-100

Jordan Brand is deze keer niet bescheiden gebleven met de kleuren en materialen. Het bovenwerk bestaat uit de kleuren White, Black, Lightbulb, Team Orange, Purple Nebula en Illusion Green. De kleuren zijn terug te vinden over het gehele bovenwerk en wat deze schoen zo speciaal maakt is dat er ook verschillende materialen zijn gebruikt. Zo wordt er op het bovenwerk een combinatie gemaakt tussen leer, mesh, lakleer en suède. Op de upper zijn er zichtbare stiksels te zien om het design compleet te maken.

Aanstaande donderdag is het dus zover. Vergeet je wekker niet want deze te gekke ‘Lightbulb’ colorway is vanaf 9:00 verkrijgbaar op Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €120,00,-. Houd onze releasekalender in de gaten om geen enkele releases te missen en volg ons op sociale media als je op de hoogte wil blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van deze Air Jordan 1!

Air Jordan 1 Mid SE 'Lightbulb'

CW1140-100 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Images by Nike