Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk Low SP ‘Pine Green’ komt uit in mei

2 april 2020 15:31
De Nike Dunk Low SP ‘Pine Green’ komt uit in mei
Beluister dit artikel

Nike is wederom bezig met een nieuwe colorway van de Nike Dunk Low. Het model krijgt dit keer een Braziliaanse colorway die bestaat uit de kleuren geel en groen. We kunnen wel zeggen dat Nike dit jaar de Nike SB lijn hard pusht. Het meest populaire model is daarom ook wel direct de Nike SB Dunk Low. Het is echter niet de eerste keer dat we deze Nike SB Dunk Low ‘Brazil’ zagen. Het model is namelijk voor het eerst al uitgekomen in het begin van 2000.

In 2020 is Nike actief bezig met het terugbrengen van oude Nike SB Dunk Low colorways. Zo hebben we al echte klassiekers, zoals de Plum en de Viotech terug zien keren. We moeten toegeven dat de ouderwetse colorways toch meestal wel een tof effect hebben. Kleurencombinaties die eigenlijk tijdloos blijken te zijn en desondanks de lange afwezigheid toch nog flink scoren.

Nike SB Dunk Low SP ‘Pine Green’ | CU1727-700

Voor deze volgende Nike SB Dunk Low release gebruikt Nike de colorway van de originele Nike SB Dunk Low ‘Brazil’. Het model kwam voor het eerst uit in het begin van de jaren 2000 en stond represent voor de kleuren van Brazilië. Ook bij deze release is het bovenwerk gemaakt van leer en uitgevoerd in de kleuren geel, groen en wit.

De nieuwe variant heeft echter ook een andere naam, namelijk Nike SB Dunk Low SP ‘Pine Green’. Dit model zal uitkomen op 21 mei 2020 bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor een compleet overzicht van alle shops en prijzen.

Nike Dunk Low SP 'Brazil'

CU1727-700 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
Brazil