Skip to content
Upcoming

De klassieke Air Jordan 6 ‘Defining Moments’ zal binnenkort releasen

30 maart 2020 19:25
De klassieke Air Jordan 6 ‘Defining Moments’ zal binnenkort releasen

We hebben er lang op moeten wachten, maar op zaterdag 11 april 2020 is het eindelijk zo ver. De iconische Air Jordan 6 ‘Defining Moments’ zal releasen.

In 2006 verscheen voor het eerst een Defining Moments Pack van Jordan Brand op de Air Jordan 6. Het pack beschikte onder andere over een Air Jordan 6 en een Air Jordan 11. Momenteel worden deze sneakers op platformen als StockX voor veel geld verkocht. Nu is de Air Jordan 6 opnieuw onderweg en zal deze binnenkort releasen.

Air Jordan 6 Retro ‘Defining Moments’ | CT4954-007

Als we gaan kijken naar de sneaker zien we dat hij er kwalitatief gezien goed uit ziet. Ook wijkt de retro colorway weinig af van de OG colorway uit 2006. Het bovenwerk is gemaakt van zwart suède en zijn er meerdere gouden tinten te vinden. Op bijvoorbeeld de tong en op de midsole. Zo is het Jumpman logo op de tong verwerkt in de gouden kleur. Ook is er op de hiel een gouden detail te vinden. Als we wt verder naar beneden zien we de zwart/gouden midsole met hieronder een transparante outsole om de sneaker helemaal af te maken.

Zaterdag 11 april 2020 om 09:00u ’s ochtends zal de Air Jordan 6 Retro ‘Defining Moments’ releasen via onder andere Nike. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €200,-. Denk er niet te makkelijk over, want de sneaker zal enorm gewild zijn. Scroll naar beneden voor foto’s en houd onze Releasekalender in de gaten voor nog meer informatie.


Air Jordan 6 Retro 'Defining Moments'

CT4954-007 · Prijs vanaf €170,-

Naar alle aanbieders
Air jordan 6 DMP
Images by Nike