Skip to content
Upcoming

Ben & Jerry’s x Nike SB komen met een kleurrijke ‘Chunky Dunky’

30 maart 2020 16:50
Ben & Jerry’s x Nike SB komen met een kleurrijke ‘Chunky Dunky’

De Nike SB Dunk Low begint langzamerhand steeds populairder te worden en dat blijft niet onopgemerkt. Zo verschenen er al vele colorways op het model en daar wordt er binnenkort eentje aan toegevoegd. Ben & Jerry’s x Nike SB hebben hun handen ineengeslagen en een opvallende, maar toffe Dunk Low neergezet.

In 2002 introduceerde Nike ons Nike Skateboarding, ook wel bekend als Nike SB. Zij brachten ons de Nike SB Dunk Low met een gevoerde tong en kraag en ‘Zoom Air’ zolen. In het begin was het model niet zo heel erg geliefd, maar dit veranderde al snel toen de samenwerking met Supreme uitkwam. De afgelopen jaren was het model vrij underrated, maar nu lijkt de sneaker weer een comeback te maken. Zo verscheen in het begin van 2020 de Travis Scott x Nike SB Dunk Low en deze was binnen no-time uitverkocht.

Ben & Jerry’s x Nike SB Dunk Low ‘Chunky Dunky’ | Closer Look

Nu krijgt Ben & Jerry’s de kans om het model nog populairder te maken. Dit hebben zij gedaan door de sneaker een opvallende, kleurrijke make-over te geven. Al snel zal het je opvallen dat Ben & Jerry’s ervoor heeft gekozen om de sneaker een kleurstelling te geven van de favoriete ijssmaak, Chunky Monkey. De basis bestaat blauw/groene kleur die de verpakking voorstelt van het ijs. Hierop zijn overlays geplaatst van koeienvacht. Ook heeft de Swoosh een opvallende look gekregen. Allereerst is de Swoosh verwerkt in een gele kleur, terwijl de Swoosh zelf een druppelt. Dit is een knipoog naar de bananen die worden gebruikt in het ijs. De binnenkant van de sneaker is gekleed in een mix van alle regenboogkleuren. Verder is de midsole verwerkt in een witte kleur, terwijl de outsole een groene kleur heeft gekregen.

Helaas is er verder nog vrij weinig bekend over de Ben & Jerry’s x Nike SB Dunk Low ‘Chunky Dunky. Wel kunnen we wat foto’s met jullie delen die zijn opgedoken. Houd Sneakerjagers goed in de gaten, zodat jij altijd op de hoogte blijft van al het sneaker nieuws.


Ben & Jerry's x Nike SB
Ben & Jerry's x Nike SB
Ben & Jerry's x Nike SB
Images by @94_sbchef & @nikesbornothing