Skip to content
Upcoming

De Off-White x Air Jordan 5 dropt op 15 februari

11 februari 2020 08:00
De Off-White x Air Jordan 5 dropt op 15 februari
Klik hierboven om dit artikel te beluisteren

Na maanden lang wachten hebben we eindelijk een releasedatum van de Off-White x Air Jordan 5. Virgil Abloh breid hierdoor de Off-White x Jordan collectie uit naar 2. De Off-White x Air Jordan 5 zal releasen tijdens het All Star weekend op zaterdag 15 februari.

De laatste keer dat we een Off-White x Jordan release zagen was in 2018, toen kwam de Off-White x Air Jordan 1 High ‘University Blue’ uit. De eerste official look die we kregen van de Air Jordan 5 was tijdens de Off-White runway show op de Paris Fashion Week. Het was nu dus 100% zeker dat deze nieuwe Off-White en Jordan samenwering uit zal komen.

De details

De Air Jordan 5 heeft een geheel andere look dan de andere Off-White Air Jordan’s. De sneaker heeft een ‘Black Metallic’ colorway. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van een doorzichtig textiel en geeft de sneaker zo de ‘Deconstructed’ look die we de laatste tijd gewend zijn van Virgil. De deconstructed look wordt versterkt door de gaten in de tong en rondjes op de midfoot die je er zal kunnen halen. Een paar mooie details zijn te vinden, zoals het nummer 23 op de zijkant van de sneaker, het Nike Air Logo op de hak en een reflecterende tong. De outsole heeft een doorzichtige gele kleur waardoor de sneaker een vintage look erbij krijgt. Het zal natuurlijk geen Off-White sneaker zijn zonder de Off-White tekst op de binnen kant van de sneaker en de hangtag aan de veters.

Naast dat de sneaker uitkomt in volwassen maten komt de sneaker ook in kinder en peuter maten. De Off-White x Air Jordan 5 komt uit op 15 februari via de Nike SNKRS app om 09:00. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €225,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze release kalender in de gaten voor alle sneaker releases!


Off-White X Air Jordan 5 'Black' - SNKRS DAY Exclusive Access

CT8480-001 · Prijs vanaf €362,-

Naar alle aanbieders
Off-White x Air Jordan 5
Off-White x Air Jordan 5
Off-White x Air Jordan 5
Off-White x Air Jordan 5
Off-White x Air Jordan 5
Off-White Air Jordan 5 CT8480-001 Release Date Price

Off-White X Air Jordan 5 BP 'Black'

CV4827-001 · Prijs vanaf €307,-

Naar alle aanbieders

Off-White X Air Jordan 5 BT 'Black'

CV4828-001 · Prijs vanaf €211,-

Naar alle aanbieders
Off-White x Air Jordan 5
Off-White x Air Jordan 5