Skip to content
Upcoming

Jordan en PSG brengen een nieuwe collectie uit

30 juli 2019 11:10
Jordan en PSG brengen een nieuwe collectie uit

Jordan Brand ging een jaar geleden in zee met de Parijse voetbalclub Paris Saint Germain en de voetbalclub was daarmee het eerste voetbal team dat ooit samen heeft gewerkt met Jordan Brand. Nu, ongeveer een jaar later, is de tweede collectie uitgekomen. Een mooi moment om deze Jordan PSG collectie eens goed te bekijken.

Sneakers

Laten we beginnen met de sneakers. In totaal zijn er 4 verschillende “sneakers” uit gekomen. Bijvoorbeeld de Air Jordan Mars 270. Dit nieuwe model van Jordan is gekleed in een rood bovenwerk met zwarte details. Daarnaast heeft de sneaker natuurlijk het comfort van de Air Max 270 zool.

De tweede sneaker is een echte topper. Namelijk de Air Jordan 6. Deze is gekleed in een zwart/grijs bovenwerk en heeft infrarode details. Benieuwd naar deze sneaker? Check dan hier het blog!

De laatste twee zijn voornamelijk zwart met wit gekleurd. De Air Jordan React Havoc heeft namelijk een wit bovenwerk met zwarte details. Precies het omgekeerde geldt voor de Hydro 7 V2. Bekijk de sneakers hier.

Jordan PSG
Jordan PSG

Kleding

We moeten natuurlijk beginnen met het nieuwe uitshirt. Dit oranje/rode shirt zal gebruikt worden voor de uitwedstrijden van de Parijse grootmacht. Natuurlijk staat hier het Jordan logo op de rechter borst. Ook het trainings-/inloopshirt heeft de Jumpman op de borst.

Daarnaast komen er een aantal t-shirts, hoodies, sweaters, en tanktops uit. Daarbij komen er natuurlijk bijpassende shorts en trainingsbroeken uit. Ben je benieuwd naar het gehele aanbod? Check hier dan de gehele collectie.

Images by Air Jordan

Accessoires

Je outfit is natuurlijk niet compleet zonder accessoires. En daar hebben Jordan en PSG natuurlijk aan gedacht. Check bijvoorbeeld het tasje waar het logo van Paris Saint Germain op staat. Deze is lekker compact en perfect voor bijvoorbeeld festivals. Daarnaast zien we ook een rugzak met een strak design. Tenslotte brengen de twee partijen vier verschillende petten uit. Check hier alle accessoires.

De gehele Jordan PSG collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij Nike.com. Benieuwd? Klik op de groene knop hieronder om de gehele collectie te bekijken.