Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Air Jordan 6 x PSG

23 juli 2019 14:40
Release Reminder: Air Jordan 6 x PSG

Paris Saint Germain en Jordan Brand begonnen hun samenwerking vorig seizoen met het Jumpman logo op de borst van het shirt. Tegenwoordig hebben de twee partijen verschillende sneakers en kleding uitgebracht. Nu staat de Air Jordan 6 x PSG alweer op de agenda. Hij komt namelijk zaterdag 27 juli uit.

Eerdere releases

Eerder brachten Paris Saint Germain en Jordan al een aantal sneakers uit. Zo bracht de Franse kampioen al een Air Jordan 5 uit en een Air Jordan 1. Wat kenmerkend was aan deze releases was de aanwezigheid van de zwarte kleur en de rode details. Bij de Air Jordan 6 zijn deze kleuren ook zeker weer aanwezig.

Air Jordan 6 x PSG

De Air Jordan 6 beschikt over een bovenwerk in zwarte en grijze kleuren. Zo is de toebox van de sneaker donker grijs gekleurd. Deze kleur zien we ook weer terug rondom de wreef van de sneaker. De rest van het bovenwerk is vooral zwart gekleurd. Zo is de gehele enkel en hak van de sneaker zwart van kleur.

Daarnaast zijn er infrarode details terug te vinden op de Air Jordan 6. Kijk bijvoorbeeld naar het Jumpman logo bovenop de veters van de sneaker en de tag op de hak. Tenslotte zien we de rode kleur terugkomen op de lacelock die natuurlijk kenmerkend is voor de Air Jordan 6.

De Paris Saint Germain branding is natuurlijk ook terug te vinden op de sneaker. Het logo van de Parijse voetbalclub staat namelijk op de hak van de sneaker. Ondanks dat het logo vrij groot is, is hij door het gebruik van donkere kleuren toch heel subtiel.

De Air Jordan 6 x PSG zal zaterdag 27 juli releasen om 09:00 uur bij verschillende retailers en Nike.com. Check hieronder het store overzicht.

PSG X Air Jordan 6 'Iron Grey'

CK1229-001 · Prijs vanaf €180,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 6 x PSG
Air Jordan 6 x PSG
Images by END.
Air Jordan 6 x PSG
Air Jordan 6 x PSG
Air Jordan 6 x PSG