Skip to content
Upcoming

De BAIT x Stranger Things x Nike Air Tailwind 79 bevat vele geheimen

23 juli 2019 14:09
De BAIT x Stranger Things x Nike Air Tailwind 79 bevat vele geheimen

De samenwerking tussen Stranger Things en Nike blijkt nog niet over te zijn. Dit keer wordt er ook samengewerkt met BAIT en is er een erg bijzondere sneaker uit voortgekomen. De BAIT x Stranger Things x Nike Air Tailwind 79 werd exclusief gereleased tijdens San Diego Comic-Con en bevat vele geheimen van de populaire serie.

Tijdens San Diego Comic-Con heeft BAIT vele andere samenwerkingen laten zien, maar de samenwerking met Stranger Things en Nike valt toch wel het meest op. De drie partijen hebben gewerkt aan een Air Tailwind 79. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van licht grijs materiaal. Het materiaal is bij delen gescheurd en kapot en geeft de sneaker zo een toffe en aparte look. Dit is niet het enige wat deze sneaker bijzonder maakt, want sommige delen van de sneaker kan je weg branden om zo verborgen logo’s en materialen te onthullen. De insole is ook een stuk apart. Hierop is de tekst “Suzie, Do You Copy” te lezen en staat de tekening van de grote machine erop. Wanneer je de insoles eruit haalt zie je de geheime Russische code staan.

Jammer genoeg was de BAIT x Stranger Things x Nike Air Tailwind 79 alleen te krijgen via een speurtocht met maar een handvol aan winnaars. Check hieronder de afbeeldingen van dit bijzondere paartje en houd onze releasekalender in de gaten!


BAIT x Stranger Things
BAIT x Stranger Things
BAIT x Stranger Things
Images by BAIT