Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 4 Flyknit is nu verkrijgbaar!

20 juli 2019 16:54
De Air Jordan 4 Flyknit is nu verkrijgbaar!

Zaterdag 20 juli is de Air Jordan 4 Flyknit eindelijk uitgekomen. In totaal zijn er twee colorways gereleased om het 30 jarige jubileum te vieren van de Air Jordan 4. Een mooi moment om de twee colorways nog een goed te bekijken.

Het is precies 30 jaar geleden dat de Air Jordan 4 voor het eerst uit kwam. Nu, 30 jaar later, viert Jordan Brand het jubileum van het vierde Jordan model met verschillende releases. Zo hebben we bijvoorbeeld al de Air Jordan 4 ‘Bred’ zien releasen en komen er nog een aantal colorways aan zoals de Air Jordan 4 ‘Cool Grey’. Nu dus ook de Flyknit uitvoering van het legendarische model.

Royal Blue

De eerste colorway van de twee is de ‘Royal Blue’ colorway. Het gehele bovenwerk is gemaakt van Flyknit. Daarmee is de sneaker onwijs comfortabel en ziet hij er ook nog eens goed uit. De gehele sneaker is gekleurd in de ‘Royal Blue’ colorway. Van bovenwerk tot midsole, alles is blauw. De Jordan branding is, zoals we gewend zijn, terug te vinden op de hak en op de tong. Op de hak is namelijk het Jumpman logo te vinden in dezelfde kleur blauw. Ditzelfde logo is terug te vinden op de tong van de sneaker.

Total Orange

De tweede colorway die morgen zal uitkomen is de ‘Total Orange’ colorway. Net als de ‘Royal Blue’ colorway is het bovenwerk volledig gemaakt van Flyknit, alleen in een oranje kleur. Ook de branding zit op dezelfde plekken als bij de blauwe colorway.

Beide colorways zijn zaterdag 20 juli uitgekomen bij Nike.com en andere retailers voor €220,-. Bekijk hieronder het volledige overzicht van aanbieders.


Air Jordan 4 Retro Flyknit 'Royal Blue'

AQ3559-400 · Prijs vanaf €276,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 FLyknit
Air Jordan 4 FLyknit
Air Jordan 4 FLyknit
Air Jordan 4 FLyknit
Air Jordan 4 FLyknit

Air Jordan 4 Retro Flyknit 'Total Orange'

AQ3559-800 · Prijs vanaf €317,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 FLyknit
Air Jordan 4 FLyknit