Skip to content
Upcoming

Unboxing: De Nike Air Vapormax Flyknit 2 ‘Tiger’

8 november 2018 12:14
Unboxing: De Nike Air Vapormax Flyknit  2 ‘Tiger’

Hij is al een paar dagen verkrijgbaar maar vandaag hebben we de Nike Air Vapormax Flyknit 2 ‘Tiger’ unboxed. Met de opvallende tijger print is dit een van de opvallende sneakers uit de Nike Vapormax Animal Pack.

De Nike Air VaporMax Flyknit 2 ‘Tiger’ bevat, zoals de naam het al doet vermoeden, een tijger print op de hiel. Verder heeft de VaporMax een een flyknit upper in ‘Desert Orange/ Black colorway. De zwarte Swoosh maakt het geheel op de upper af. De volledige Air-Sole is transparant en zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat je op wolken loopt. Echter heb ik zelf nog nooit op wolken gelopen dus de vraag of dit zo is laat ik aan jullie over .

De Nike Air VaporMax Flyknit 2 ‘Tiger’ is nu verkrijgbaar via Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Voor een volledige Store overview check je de Sneakerjagers Releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Benieuwd naar de Nike Air Vapormax Flyknit 2 ‘Tiger’? Check de unboxing video hieronder.


Nike Air VaporMax Flyknit 2 Tiger

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €210,-
Colorway: Desert Orange/Black/Orange Texas
Stylecode: AV7973-800
Storelist: Bekijk hier het volledige Store overzicht >>

Vapormax

Vapormax